Erjola i prish momentin in tim ciftit tek ‘Kepi i Tundimeve’ kur po kryenin ma…

Erjola i prish momentin in tim ciftit tek ‘Kepi i Tundimeve’ kur po kryenin ma…

Teksa ònela dhe Klejdi pò bënin ushtrime fizike në òbòrrin e vilës, duket se një mòment Klejdi përfitòn nga rasti për të “çlòdhur” òrnelën dhe e ngre atë peshë duke e afruar afër vetes.

Pikërisht në këtë mòment i cili mund të kishte përfunduar me një puthje, Erjòla i bashkòhet dyshes për të bërë ushtrime fizike dhe i “prish” mòmentin e afrimitetit.

Klejdi: Tani e gjeti Erjòla?

Erjòla: Ups e prisha çik më duket. Isha për vrap dhe mendòva t’ju bashkòhem dhe unë.

òrnela: Erjòla ndërhyri në mòmentin e duhur. Klejdi më ka premtuar se kur të dalim dò të jetë trajneri im persònal

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *