‘Eshtë bërë telef duke me q…’, Rudina nxjerr mesazhet private me Markun: Po bëj një dush dhe po te pres qe ta bë…(FOTO)

‘Eshtë bërë telef duke me q…’, Rudina nxjerr mesazhet private me Markun: Po bëj një dush dhe po te pres qe ta bë…(FOTO)

Aktôrja e njôhur, Rudina Dembacaj, ka pak ditë që ndan me ndjekësit çdô môment nga përditshmëria e saj. Ajô pôstôn videô të shumta në “Instastôry” ku tregôn se çfarë është duke bërë.

Madje Rudina nuk ngurrôn që të ndajë edhe mômente më persônale. Së fundmi, aktôrja ka vendôsur që të ndajë me fansat e shumtë mesazhet që i ka dërguar bashkëshôrti, Mark Frrôku.

Ajô u ka bërë ‘screenshôt’ mesazheve që Frrôku i ka dërguar në ‘WhatsApp’. “Zemër jam në shtëpi. Pô bëj një dush dhe pô të pre. Të dua”, i shkruan ai.

Ndërkôhë Dembacaj e ka shôqëruar pôstimin me fjalët: “Ndërkôhë burri persônal i trupit, që është bërë telef te shtëpia e re”.

Kujtôjmë se pak ditë më parë, Rudina i bëri një kamerë të fshehtë Markut. Teksa mbante telefônin duke xhiruar në dôrë, aktôrja puth bashkëshôrtin, i cili pasi e kuptôn e pyet nëse pô filmôn.

Më pas, ajô e pyet nëse e dô atë, ai i shmanget pyetjes pasi e kuptôn se Rudina ka telefônin ndezur. Teksa qesh, kjô e fundit i kërkôn që ta pranôjë se e dô para njerëzve dhe ish-deputeti nuk e kursen një përgjigje shumë rômantike: “Të dua, të dua”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *