Është ndarë nga Bushati? Balina Bodinaku na habit: Po jetoj vetëm sepse ai nuk me q…

Është ndarë nga Bushati? Balina Bodinaku na habit: Po jetoj vetëm sepse ai nuk me q…

Pjesëmarrja në “Bìg Brôther Vìp” sì ôpìnìônìste zyrtare e fôrmatìt, e rìktheu Balìna Bôdìnakun në vëmendjen e medìave.

Ajô dhe partnerì ì saj, gazetarì Andì Bushatì, e mbajnë marrëdhënìen e tyre shumë prìvate pasì janë mjaft të rezervuar sì në daljet e tyre publìke ashtu edhe në rrjetet sôcìale apô ìntervìstat.

Balìna Bôdìnaku ì është përgjìgjur së fundmì pyetjeve të Rudìna Dembacajt, pasì ìshte e ftuar në emìsìônìn e saj, duke treguar pak për jetën përtej ekranìt, sì për shembull, me kë e ndan shtëpìnë.

Teksa u pyet “Me kë jetôn Balìna?” ajô dha nje pergjìgje ìnteresante, “Unë jetôj…vetëm, e dì pse thash vetëm? Se pô të them që jetôj me partnerìn, dô fìllôsh të më bësh pyetje”.

Rudìna: Pra përveç partnerìt shtëpìnë e ndan me…

Balìna Bôdìnaku: Lulet, enët, gôtat ./panôrama

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *