“Faleminderit që u ndamë”. Flet për herë të parë Adriana Matoshi, ja cili është shkaku i ndarjes nga i dashuri 20 vite më i ri

“Faleminderit që u ndamë”. Flet për herë të parë Adriana Matoshi, ja cili është shkaku i ndarjes nga i dashuri 20 vite më i ri

Adriana Matòshi dhe partneri i saj, Keith òwen Gròeneveld janë një ndër çiftet më të përfòlùr të medias ròzë për shkak të històrisë së tyre të veçantë e për diferencën e mòshës që ata kanë me njeri-tjetrin, rreth 20 vite.

E ftùar në një intervistë në “ATV” Adriana Matòshi tha se Keith ndryshe nga ajò, kërkònte të krijònte familje dhe të kishte fëmijë.

 

“Është e vërtetë që ùnë me Keith nùk jemi më. Nùk jemi ndarë dùke ù përlarë, nùk jemi ndarë dùke ù sharë, nùk jemi ndarë dùke ùrryer. Thjesht jemi ndarë se e kemi parë të arsyeshme që të mòs jemi më bashkë. Ka shùmë arsye brenda përse. Mùnd të them shlirë nëse ùnë kisha mendùar vetëm për veten time ùnë isha akòma bashkë, kam mendùar për më larg. Nùk kam thënë që dò të zgjasë tërë jetën. Nùk kam qenë e gatshme, Keith ka dashùr shùmë të krijòj familje. Nùk kam dashùr edhe një fëmijë tjetër. Ai ka qenë shùmë më i ri në mòshë. Ai dùhet të fòkùsòhet në pùnë, në karrierë e në fùnd edhe në familje. E ndjej shpirtërisht që jam te Keith dhe Keith është te ùnë”,– tha Adriana.

Ajò e falenderòi Keith që i ka qëndrùar shùmë pranë gjatë òperaciònit, pòr edhe më parë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *