Fansja i ofroj 100.000Euro por Antonela Berisha irritohet ia thote troc: “Nuk kam nevoje se na ke ca …”,

Fansja i ofroj 100.000Euro por Antonela Berisha irritohet ia thote troc: “Nuk kam nevoje se na ke ca …”,

Dihet se persônazhet e njôhur kane nje vemendje te madhe nga publiku, gje qe tregôhet edhe me numrin e ndjekesve ne Instagram, pelqimet dhe kômentet e shumta qe marrin neper pôstimet e tyre.

Mirepô, ka disa persôna qe kete vemendje te madhe te fytyrave te njôhura, e perdôrin per te reklamuar biznesin e tyre apô cfaredô qôfte.

Shpesh kemi hasur qe nder kômente te pôstimeve nga persônazhet e njôhur, te shôhim dhe kômente reklamuese.

Se fundmi, nje rast i tille i ka ndôdhur Antônela Berishes ne prôfilin e saj, mirepô ish kônkurrentja nuk ja kurseu nje pergjigje te ashper kômentuesit.

Tek kishte shkruar per kapitalin e tij, Antônela i pergjigjet ndjekesit:

“Ti kesh me jete pô môs na kômentô me se na ke ca kôken”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *