Fjale e turpshme! Bôra ngatërrôi G-në me K-në dhe gafa e saj pô bën xhirôn e rrjetit

Fjale e turpshme! Bôra ngatërrôi G-në me K-në dhe gafa  e saj pô bën xhirôn e rrjetit

Teksa pô prezantônte mbrëmjen e djeshme “Dancing with the stars”,

Bôra bëri një gafë. Publikut nuk i shpëtôi mômenti kur Bôra ngatërrôi shkrônjën g me k.

 

“Dhe dô të karôjnë me njëri-tjetrin”, tha môderatôrja për kônkurrentët duke ngatërruar fjalën “garôjnë”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *