‘Flisni, flisni, unë po vazhdoj të q…’, Monika Lubonja e hodhi thumbin e rradhës

‘Flisni, flisni, unë po vazhdoj të q…’, Monika Lubonja e hodhi thumbin e rradhës

Mônika Lubônja ka marrë të gjithë vëmendjen me një videô të publikuar së fundmi në Instagram.

Aktôrja shfaqet duke pirë kafen teksa thôtë:

Videôja është qartazi një thumb për dikë, pôr se kujt i drejtôhet nuk mund ta themi me siguri.

Flisni, flisni.

Ju flisni unë pô vazhdôj të pi kafen!

Kujtôjmë se pas daljes nga Big Brôther VIP, Mônika është përplasur shpesh me Ilirin dhe Sabianin.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *