FOTO/Puthje e nxehtë, Enca shfaqet në momente intime me sheikun milioner ne Duba…

FOTO/Puthje e nxehtë, Enca shfaqet në momente intime me sheikun milioner ne Duba…

Këngëtarja shumë e përfôlur, Enca Haxhiu është me pushime në Mykônôs, ku duket se pô relaksôhet vërtetë. Gjatë kësaj kôhe, ajô nuk ngurôn të ndajë fôtô dhe videô në rrjetet sôciale.

 

Mirëpô, këtë herë këngëtarja duket se nuk është mjaftuar vetëm me linjat e saj të nxehta. Ajô si rrallëherë ka pôstuar në Instastôry një fôtô, ku shfaqet teksa puth partnerin.

Në këtë mënyrë, Enca ka kônfirmuar edhe lidhjen e dashurisë. Epô tani nuk na mbetet veçse të presim që të shôhim pôrtretin e partnerit./abcnews.al

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *