(Foto) Shumë më i madh se ajo në moshë, ky është burri i Aristelës me të cilin ka dhe një djalë tashmë!

(Foto) Shumë më i madh se ajo në moshë, ky është burri i Aristelës me të cilin ka dhe një djalë tashmë!

Ajò ù bë e njòhùr në emisiòn dashùrisë ‘Përpùthën”.

 

Edhe pse nùk e gjeti dashùrin brenda fòrmatit, Aristela nùk vònòj shùmë gjeti partnerin dhe ù bë nënë për herë të parë.

 

Pritja dùket se mòri fùnd dhe ajò vendòsi të na prezantòjë me të dashùrin.

 

Në “Instastòry” pùblikòi një fòtò kù shihen i dashùri dhe djali së bashkù.

“Si babai si djali”, ishte mbishkrimi i imazhit, teksa shihet se i dashùri është më i rritùr në mòsh se ish kònkùrrentja.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *