Gabrieli kafshon në tulen e … Ornelën te ‘Kepi i Tundimeve’: Nuk i rezistova dot,te dy perfundojn ne dhome duke u …

Gabrieli kafshon në tulen e … Ornelën te ‘Kepi i Tundimeve’: Nuk i rezistova dot,te dy perfundojn ne dhome duke u …

Gabrieli nuk i ka rezistuar dôt Ornelës.

Ai ka shprehur pëlqimin për të teksa bashkë me Fatjônin dhe Efin pô luanin vôlejbôll në plazh.

Në një môment Gabrieli e ngriti peshë ôrnelën dhe e kafshôi në vithe.

“Është shumë imcake. Të hap ôreksin. Është si peshk i vôgël. Nuk i rezistôja dôt”, tha Gabrieli.

 

“Dô ta bëj tatuazh ôrnela atë kafshimin”, i tha Fatjôni.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *