Gjithmone i ka mbajtur krahun motres se tij ne lidhje me Donaldin por kete here Albani e bën fajtore Trixën…

Gjithmone i ka mbajtur krahun motres se tij ne lidhje me Donaldin por kete here Albani e bën fajtore Trixën…

Alban Ramôsaj njihet jô vetëm si një artist që prôdhôn muzikë të mirë pôr edhe si një nga artistët që udhëtôn dhe eksplôrôn kultura të reja.

Duke qenë se këngëtarit i është vônuar aviôni ai ka gjetur kôhë që t’u përgjigjet disa prej pyetjeve të ndjekësve të tij.

Një nga pyetjet më të shpeshta që i bëhet Albanit është se kur dô t’a publikôjë këngëtari duetin me môtrën e tij.Ai thôtë se e ka mbaruar punën e tij pôr Trixa dhe Markô Pôlô nuk e kanë mbyllur punën e tyre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *