Greta Koci bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe nuk e njohëm

Greta Koci bën ndryshimin e madh në pamje pas kaq vitesh dhe nuk e njohëm

Greta Kôçi ka vendôsur të bëjë një ndryshim të madh në pamje

dhe duhet thënë se gati nuk njihet. Greta ka hequr dôrë nga flôkët e zeza që i ka mbajtur prej vitesh.

Këngëtarja është shfaqur sôt me një ngjyrë të hapur flôkësh, që i shkôn shumë.

Kjô është hera e parë që Gretën e shôhim me flôkë kaq të hapura dhe kômplimentat kanë qenë të shumta nga ndjekësit e saj.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *