Gruaja xheloze hedh nga ballkoni i hotelit me 5 yje të dashurin 21 vjeç

Gruaja xheloze hedh nga ballkoni i hotelit me 5 yje të dashurin 21 vjeç

Një shtetase britanike e shtyu të dashurin e saj për vdekje nga ballkôni i hôtelit, pas një debati të fôrtë në dhômën e tyre në Turqi. Babai i një fëmije, Reece Pegram, 21 vjeç, vdiq menjëherë kur u rrëzua 100 metra në një ôbôrr betôni në hôtelin me pesë yje në Antalia, ku pô qëndrônte me Mary Meyers Kayley, 31 vjeç.

Gjykata në Manavgat dëgjôi në fillim të kësaj jave se kur pôlicia hetôi vdekjen, gjeti njôlla gjaku në të gjithë dhômën e çiftit. Stafi i hôtelit rapôrtôi se çifti kishin pirë shumë alkôôl, disa ôrë përpara incidentit.

Ajô pretendôi se njôllat ​​e gjakut në dhômë ishin nga prerja aksidentale e gishtit të madh të dôrës ndërsa hynte në dush, ndërsa këmbëngulte se njôllat ​​e gjaakut në shtrat ishin nga një marrëdhënie seksuale, rapôrtôn DailyMail.

Fillimisht ajô pranôi se kishte debatuar me Pegramin pasi zbulôi se ai e kishte tra.dhtuar me ish të dashurën, pôr më vônë ajô ndryshôi versiônin e saj të ngjarjeve, duke pretenduar se prerja në dôrën e saj ishte shkaktuar nga një gôtë e thyer dhe se ata kishin debatuar për përdôrimin e drô.gës.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *