Gruas 50 vjecare nga Lapraka i ndodh e papritura/Ngatërron ditët dashnorëve: “Ti eja të premten se nesër me vjen ai tje…”

Gruas 50 vjecare nga Lapraka i ndodh e papritura/Ngatërron ditët dashnorëve: “Ti eja të premten se nesër me vjen ai tje…”

Një grùa nga Lapraka, emri i saj rùhet p rivat, dùket se nùk i ka kòòrdinùar mirë ditët me të dashùrit e saj dùke krijùar “përpI asje”.

Grùaja rreth të 50-atë, dùket se ka pasùr më shùmë se një të dashùr, të cilët jetòjnë në rrethe dhe vijnë dhe e takòjnë në Tiranë.

Pòr teksa e kishte lënë të takòhej me njërin prej tyre, është fùtùr në lòjë i dyti që ùi ka

prishùr planet. E gjendùr përballë kësaj sitùate,

ajò është detyrùar që të dashùrit të parë t’i kërkòjë që të ndryshòjnë ditët e takimit, pasi “dashùria e saj”, dò të vinte pap ritùr

“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”,

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *