“Hajt të na rrojë Bo…”, Ylli Baka ironizon Donaldin dhe Romeo Veshajn sepse kan marre fam nga gra…

“Hajt të na rrojë Bo…”, Ylli Baka ironizon Donaldin dhe Romeo Veshajn sepse kan marre fam nga gra…

Këngëtari i muzikës pôpullôre shqiptare Ylli Baka ka qenë i ftuar në emisiônin “Pushime ôn Tôp”.

Ylli Baka i ka kënduar vazhdimisht vendit të tij, pôr kôhët këngëtari na ka zbuluar se së shpejti dô të ketë një bashkëpunim me vëllezërit kôrçarë Endrin dhe Stefin.

”Dô të sjellë një bashkëpunim jô me vëllezërit pôgradecar pôr me ata që të shkatërrôjnë fare, vëllezërit kôrçar”, ka thënë Ylli Baka.

Ndërsa ai përgjigjet për këngën që dô të sjellë gazetarja e ngacmôn duke i thënë se meqënëse je në Vlôrë mendôva që dô bëje një këngë me vëllezërit binjakë.

Ndërkôhë Ylli përgjigjet, “Pô ça të them unë, hajt të na rrôjë Baftjari”.

Duke lenë kështu të nënkuptôhet se sipas tij vëllezërit Veshaj nuk janë këngëtarë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *