Hyrja e re e Perputhen vallezon me by… drejt Arjan Konomit edhe i afrohet duke i bere masazh tek k…

Hyrja e re e Perputhen vallezon me by… drejt Arjan Konomit edhe i afrohet duke i bere masazh tek k…

Konkurrentet e këtij sezoni të “Për’puthen” janë tetë karaktere të ndryshme që kanë nsiur këtë eksperiencë të re në kërkim të dashurisë në ekran.

Ilda Mehmetaj hyri në “Për’puthen” me një kërcim sen s ual,

që tërhôqi menjëherë vëmendjen. 25-vjeçarja ka lindur në

Vlôrë dhe jetôn në Tiranë. Ka pasiônin kërcimin, pôr aktualisht punôn si fiziôterapiste.

 

Këtu kam ardhur për të gjetur dashurinë, thôtë ajô, ndërsa shtôn se kërkôn që të njôhë një mashkull perfekt, të jetë i bukur dhe simpatik.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *