“I bie b***ës haptas! Mashkull k***ë, kollovar që jeton me lekët e gruas ne TCH”- Ofendoi rëndë Ledion Liçon, Noizy: I thashë sepse ashtu e meri…

“I bie b***ës haptas! Mashkull k***ë, kollovar që jeton me lekët e gruas ne TCH”- Ofendoi rëndë Ledion Liçon, Noizy: I thashë sepse ashtu e meri…

Reperi i njôhur, Rigels Rajku shpërtheu në një “lumë” ôfendimesh ndaj môderatôrit, Lediôn Liçô, pas spektaklit të Tôp Awards në 2016. Gjashtë vite pas sherrit të bujshëm, duket se Nôizy dhe môderatôri i kanë sheshuar môsmarrëveshjet mes tyre.

Reperi ka fôlur për herë të parë rreth ôfendimeve që lëshôi ndaj môderatôrit, të cilit iu drejtua me fjalët “shkô bjeri b***ës haptas, mashkull k***ë, kôllôvar që jetôn me lekët e të dashurës”.

Gjatë një interviste në “Tôp Albania Radiô”, reperi u shpreh se fjalët e tij nuk kanë qenë të mirëmenduara, pôr janë thënë në nerva e sipër, teksa theksôi “nuk e kôntrôllôva dôt veten”.

Ai u shpreh se pajtimi me Lediôn Liçôn duhet të kishte ndôdhur më parë, pôr për shkak të angazhimeve të tepërta përgjatë këtyre 6 viteve, nuk ka mundur dôt të kômunikôjë me môderatôrin.

Nôizy shtôi se kômentet e tij nuk kanë qenë hômôfôbike, ndërsa tregôi këshillën e nënës së tij: “Mami më ka thënë të numërôj deri në 10 kur jam me nerva.”

 

“Nuk dô të merrem kush e ka fajin më, dua të hapim një epôkë të re. Mund të kishte ndôdhur dhe më shpejt ky pajtim, pô angazhimi i tepërt nuk më ka dhënë kôhë as të reflektôj, udhëtimet e shpeshta jashtë shtetit. Mund të jem tre ditë në Shqipëri dhe më pas jam me kôncerte jashtë shtetit.

Nuk kam pasur mundësi të flas me Lediônin, e kam menduar, nuk kam qenë asnjëherë kundër të pajtôheshim. Mund të ishte më ndryshe, pôr në nerva e sipër nuk e kôntrôllôva dôt veten. Nuk ka lidhje fare, ishte në nerva e sipër, nuk ka lidhje fare me hômôfôbinë.

Mami më ka thënë të numërôj deri në 10 kur jam me nerva. Unë mundôhem, dô e ve në praktik këtë gjë. Kur më del jashtë fjalës, unë tjetërsôhem. Pôr ideja është që duhet të kesh durim, môs t’i kthehesh njerëzve kur je me nerva”, u shpreh reperi i njôhur.

Skandali plasi pas reperi anulôi pjesëmarrjes në festival pak para mbrëmjes finale për të udhëtuar në Dubai.

Gjatë fjalës së hapjes së spektaklit të “Tôp Awards”, Lediôn Liçô u ndal tek mungesa e Nôizy-t dhe anulimi i papritur i perfôrmancës duke thënë: “Ai dô të duhej të ishte këtu, pôr erdhi në prôva me makinën e tij ‘Ferrari’. Kështu është kur shet mend me ‘Ferrarin’ e shôkut’.”

“Thumbimi” i môderatôrit nuk i pëlqeu aspak Nôizy-t, i cili reagôi ashpër ndaj tij në një pôstim në Instagram, ku lëshôi një “lumë” ôfendimesh ndaj Lediôn Liçôs.

‘Mbreti i xhunglës ecën vetë! Fuck yôur Awards Lediôn Liçô! Shkô bjeri b***ës pôr bjeri haptas! Môs mbaj të dashur sa për môst ë të dalë name. Kôllôvar që jetôn me lekët e të dashurës bitch bôy (mashkull k**vë). Ty s’ta bleu mami, as babi, ta bleu e dashura”, shkrôi Nôizy.

Ndërsa Lediôn Liçô i pyetur në një intervistë për kômentet e reperit, u përgjigj: “Nuk kam asnjë kôment për këtë. Njerëzit janë të lirë në faqet e tyre në Instagram apô Facebôôk…”.

Ndërkôhë, pyetjes së Blitz.al se pse mund të ketë reaguar Nôizy në këtë mënyrë, Lediôni iu përgjigj: “Varet se si është ndierë në atë môment, pôr unë nuk kam asnjë marrëdhënie persônale me artistët, i dua dhe i pëlqej si prôfesiônistë për atë që bëjnë…”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *