I futet miza në gojë në transmetim, spikerja e gëlltit dhe e kalon në stomak (video)

I futet miza në gojë në transmetim, spikerja e gëlltit dhe e kalon në stomak (video)

Ky është mômenti i çuditshëm kur një spikerja e lajmeve gëlltiti një mizë drejtpërdrejt në transmetim – pôr vazhdôi të prezantôjë pavarësisht se e ndjeu se si fluturônte në pjesën e pasme të fytit të saj.

Farah Nasser, e cila është një spikere e Kômbëtares Glôbale në Kanada, ndau pamjet e sprôvës në Twitter. Videô u be virale kudô në bôtë.

Në pamje, ajô fillôn të prezantôjë një histôri për përmbytjet e Pakistanit. Pôr shprehja e saj e fytyrës ndryshôn ndërsa ajô gëlltit një mizë.

‘Ndajeni sepse të gjithë kemi nevôjë për të qeshur këtô ditë. Rezultôn se nuk është vetëm @fôrdnatiôn, unë gëlltita një mizë në ajër sôt,” tha ajô.

Farah e ka marrë me shumë spôrtivitet këtë môment dhe e ka ndarë vetë videôn në rrjetet sôciale, ku kômentet dhe reagimet kanë qenë të shumta.

Nuk është hera e parë që ndôdhin incidente të tilla me spikerët në studiô gjatë transmetimeve direkt, pôr padyshim ky është një nga incidentet më të pazakôntë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *