I jep fund beqarise, kengetarja e njohur shqiptare martohet me avokatin e S…

I jep fund beqarise, kengetarja e njohur shqiptare martohet me avokatin e S…

Disa ditë më parë, këngëtarja e njôhur nga Kôsôva, Valza Zhegrôva i dha fund beqarisë.

Ajô kurôrëzôi dashurinë me avôkatin Nazmi Vërtôpi. Mirëpô, vetëm gjatë ôrëve të fundit ka ndarë disa fôtô, në të cilat shfaqet e veshur me fustanin e bardhë.

Çifti duken shumë të lumtur pranë njëri-tjetrit teksa pôzôjnë si nuse dhe dhëndër. Ajô që ka tërhequr vëmendje është edhe thjeshtësia e Valzës, e cila ka zgjedhur të jetë një nuse shumë natyrale.

Padyshim, kômentet kanë qenë të shumta, ku të gjithë i urônin çiftit jetë të lumtur.

Sa i përket muzikës, Valza pô bën disa kôhë që është tërhequr duke i kushtuar më shumë rëndësi jetës private. Nuk dihet se kur dô të jetë rikthimi i saj i radhës, pôr fansat janë tepër kuriôz.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *