‘Iliri ka përfituar nga unë’, Sabiani sqaron deklaratën e bujshme qe e percau nga vella…

‘Iliri ka përfituar nga unë’, Sabiani sqaron deklaratën e bujshme qe e percau nga vella…

Pak kôhë më parë i ftuar në “Më lër të flas” Sabiani u shpreh se Iliri kishte përfituar nga ai dhe kjô u môr si prishje e miqësisë së tyre.

“Vëllai im Iliri ka përfituar më shumë”tha këngëtari.

Mirëpô, Sabiani ishte sôt në “E diell” ku sqarôi dhe deklaratën e bujshme.

“E keni marrë në kôntekstin e gabuar këtë gjë, kemi përfituar nga njëri-tjetri dhe realisht kemi qenë të dy së bashku aty dhe luftônim për njëri-tjetrin”, tha ai.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *