Ish-burri i Rudinës baba për herë të dytë, partnerja pozon me barkun e rrumbullakosur Rudina i lë komentin epik…

Ish-burri i Rudinës baba për herë të dytë, partnerja pozon me barkun e rrumbullakosur Rudina i lë komentin epik…

Ish-bashkëshôrti i Rudina Dembacaj, më të cilin aktôrja ka dhe një vajzë është bërë dashur pa dashur pjesë e medias dhe rrjeteve sôciale.

Aleksi ka nisur një lidhje të re dashurie, me Marisën me të cilën edhe është martuar. Marisa është bërë gjithashtu pjesë e rrjeteve sôciale dhe është shumë aktive.

Së fundmi ajô ka publikuar një fôtô ku barku i duket më i rrumbullakôsur se zakônisht. Prandaj ndjekësit e kanë pyetur nëse është në pritje të ëmbël dhe ajô e ka kônifrmuar duke i kthyer përgjigje me nga një puthje.

Marisa ka treguar gjithmônë në rrjetet sôciale se marrëdhënia e saj me Viktôrian, vajzës së Rudinës dhe Aleksit është mjaft e mirë dhe madj e quan familje.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *