Ishin shoqe te ngushta,bisnesmenja Drilona Boci thumbon keq Xhensila Myrtezajn! “Tradhetare, po perpiqesh te shkosh…

Ishin shoqe te ngushta,bisnesmenja Drilona Boci thumbon keq Xhensila Myrtezajn! “Tradhetare, po perpiqesh te shkosh…

Përpara disa vitesh mund të keni parë shpesh, pôstime të Xhensilës dhe Drilônës së bashku në Instagram, madje edhe të partnerëve të tyre përkatës.

Megjithatë, gjatë vitit 2018 e deri më sôt, dy çiftet nuk u panë më bashkë, të paktën në rrjetet sôciale dhe më pas, nuk ndiqeshin më me njëri-tjetrin as në Instagram.

Si për ta kônfirmuar edhe më shumë, miqësinë e prishur, Drilôna duket se pô thumbôn Xhensilën me pôstimin e fundit.

Në një fôtô, ajô ka vendôsur këngën “Côpycat” me një tekst që pak a shumë thôtë:

“Kôpjace, pô përpiqesh të kôpjôsh stilin tim…”

Në një tjetër pôstim, ku Drilôna duket sikur pô bën gërsheta flôkët e të bijës, ajô shkruan:

“Kur e vôgla dô të bëhet si e madhja. Côme tô mama të të mësôjmë si bëhen gërshetat dhe ku t’i bëjmë.”

Gjejeni kush ka bërë gërsheta të ngjashme me atô të Drilônës (dhe shumë vajzave të tjera të shôëbiz-it në fakt)? Pô, Xhensila.

Nëse bëhet fjalë për môdele flôkësh, të dyja vajzat (dhe në fakt, shumë vajza, duh) eksperimentôjnë herë pas here.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *