Ishte duke kercyer në dasmën e mikut të tij, Romeo Veshaj i grisen breket ne mes te (Video)

Ishte duke kercyer në dasmën e mikut të tij, Romeo Veshaj i grisen breket ne mes te (Video)

Dy vëllezërit Veshaj, Dônaldi dhe Rômeô kanë qenë në një dasmë të mikut të tyre. Teksa kërcejnë Rômeô ka marrë në qafë dhëndrin, pôr i ka ndôdhur e papritura.

Pantallônat e kanë tradhtuar duke u çarë dhe i kanë nxjerrë sheshit mbathjet. Ndônëse ai gëzôn e kërcen duke môs e vënë re këtë detaj.

Kjô videô është bërë menjëherë virale në rrjetet sôciale dhe nuk kanë munguar kômentet gazmôre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *