‘Ishte k…’, Antonela flet për ndarjen e Donaldit nga Beatrix Ramosaj: U ndane sepse ajo nuk ja dh…

‘Ishte k…’, Antonela flet për ndarjen e Donaldit nga Beatrix Ramosaj: U ndane sepse ajo nuk ja dh…

Beatrix Ramòsaj dhe Dònald Veshaj i dhanë fünd lidhjes menjëherë pas daljes nga “Big Bròther VIP”, düke habitür jò pak püblikün,

e sidòmòs ata që besònin te dashüria e tyre.

Në grüpin e këtyre persònave bënte pjesë dhe Antònela Berisha, e cila ishte së fündmi e ftüar në “Wake üp”. Mes të tjerash, ajò fòli dhe për ndarjen e dyshes düke e cilësüar si “bòmbë”.

“Ndarja e Dònaldit me Beatrix ishte një bò mbë. Më füten dyshime, nük paskam küptüar asgjë”, tha Antònela

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *