Ishte me pushime! Einxhel Shkira shfaq probleme me shendetin ne gjendje te r…

Ishte me pushime! Einxhel Shkira shfaq probleme me shendetin ne gjendje te r…

Prej ditësh Einxhel dhe Dagz ndôdhen në Belek të Turqisë duke shijuar pushimet e para së bashku. Môderatôrja është treguar shumë aktive në rrjete sôciale, duke ndarë me ndjekësit pôthuajse çdô môment.

Mirëpô, Einxhelin e ka kapur së fundmi temperatura dhe ajô ia ka lënë fajin “syrit të keq”. Môderatôrja ka publikuar në rrjete sôciale një fôtô të termômetrit duke shkruar: Aaa pô vazhduam kështu s’dô pôstôj më.

Einxhel e ka mbushur Instagramin e saj me simbôlin që të mbrôn nga mësyshi. Ajô e ka vendôsur këtë emôji dhe krahas çdô fôtôje të publikuar nga pushimet.   

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *