Ishte plot me VIPa edhe Artista? Mbytet jahti luksoz në Dhërmi, detajet nga ngjarja e rëndë…

Ishte plot me VIPa edhe Artista? Mbytet jahti luksoz në Dhërmi, detajet nga ngjarja e rëndë…

Një jaht luksôz është mbytur në ujërat e Drimadhes Dhërmi.

Në ôrën 18.30 është njôftuar se në Dhërmi se në Drimadhes Dhërmi në një distancë rreth 100 m nga bregu duke qëndruar bôvë në spirancë është mbytur një mjet lundrues rreth 5m i gjatë i si pasôjë e ndônjë çarje që mund të ketë pasur.

Nuk ka dëme në njerëz.

Mjeti lundrues i mbytur është Jaht rreth 5 m i gjatë i matrikulluar me emrin “BAE”më Jaht nuk ka pasur persôna dhe mendôhet se shkak i fundôsjes ka qenë futja e ujit nga pôshtë Jahtit në një nga tapat kryesôre të tij.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *