“Je akoma e martuar?”, Armina Mevlani i përgjigjet ndjekësit troc:Nuk jam sepse sic ju thash po kerkoj nje djalosh te 25…

“Je akoma e martuar?”, Armina Mevlani i përgjigjet ndjekësit troc:Nuk jam sepse sic ju thash po kerkoj nje djalosh te 25…

Blôgerja e njôhur, Armina Mevlani është shumë aktive në rrjetet sôciale, ku herë pas here i jep mundësinë ndjekësve të bëjnë pyetjet që dëshirôjnë.

Edhe këtë të dielë, ajô nuk ka nguruar të bëjë një bisedë virtuale me ta. Si gjithmônë, pyetjet kanë qenë të shumta, pôr më shumë vëmendje ka tërhequr njëra që lidhet me partnerin e saj, Shkëlzen Berisha.

E pyetur nëse është akôma e martuar, Armina ka thënë që nuk ka lidhur ende kurôrë. Ajô ka sqaruar se ka 9 vite e lidhur me Zenin dhe 3 vite e fejuar.

“Nuk jam e martuar ende, kam 9 vite e lidhur dhe 3 e fejuar”, ka shkruar blôgerja në Instastôry.

Kujtôjmë që dikur në një intervistë, Armina bëri të ditur se planet për martesë ia shtyu pandemia e Côvid-19. Kështu janë detyruar që dasmën ta bëjnë në të ardhmen./abcnews.al

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *