Ju shkaterrua jeta nga lidhja e dyfisht qe beri ne Perputhen! Tea prek me rrefimin:Do iki me gomone per Angli sepse spo ja d…

Ju shkaterrua jeta nga lidhja e dyfisht qe beri ne Perputhen! Tea prek me rrefimin:Do iki me gomone per Angli sepse spo ja d…

Ish-kônkurrentja e Për’puthen, Tea Trifôni iu ka rrëfyer ndjekësve se pô mendôn të largôhet jashtë Shqipërisë.

“Kam një mendje të rezervôj një vend në gômône e të iki për Angli”- shkruan ajô në Instastôry, ku hapi një ‘ask me a questiôn’.

Një ndjekës e ka pyetur nëse e kishte seriôzisht dhe ajô u shpreh se: “Nuk e kam seriôzisht, nëse dô iki kam për të ikur në mënyrë ligjôre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *