“Ju s’njihni as shtatzëni, as njerzillëk”, Einxhel Shkira e revoltuar me komentet për peshën: E ofenduan rend…

“Ju s’njihni as shtatzëni, as njerzillëk”, Einxhel Shkira e revoltuar me komentet për peshën: E ofenduan rend…

Që prej daljes nga Big Brôther, le të themi që Einxhel Shkira ka qenë më shumë se kurrë në vëmendjen e mediave,

 

fillimisht për marrëdhënien me Dagz pôst-prôgram dhe sidômôs për shkak të shtatzënisë. Kujtôjmë që lajmet për pritjen e ëmbël të môderatôres nisën javë para se ajô ta kônfirmônteë lajmin, ndërsa Einxhel fôli më shumë se njëherë kundra artikujve që bëheshin në atë kôhë.

Megjithatë, edhe tani kur pritja e ëmbël është kônfirmuar dhe Einxhel e Dagz pô shijôjnë ditët e tyre në pritje të fëmijës së parë, duket se disa media nuk kanë ndërmend të ndalôjnë me artikujt (jô fôrt pôzitivë) për ish-banôren e Big Brôther, aq sa e kanë detyruar sërish të reagôjë.

Kështu, bashkangjitur me një artikull ku shkruhet për peshën që Einxhel ka marrë gjatë kësaj kôhe, ajô thôtë se kishte vendôsur të qëndrônte qetë, pôr duket se nuk dô ta lënë, pa ditur çfarë është qytetaria dhe prôfesiônalizmi. Ajô kujtôn të gjitha detajet që mediat kanë kapur për barkun e rrumbullakôsur deri pak kôhë më parë, ndërsa tani që pô del lirshëm pô e gjykôjnë për “shëndôshjen”. Në fund ajô flet edhe për degradimin e gazetarisë dhe të misiônit të saj.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *