Ka sajuar aksidentin e rende ne Jordani? Flet Arjan Konomi:Me kan rrahu…

Ka sajuar aksidentin e rende ne Jordani? Flet Arjan Konomi:Me kan rrahu…

Para disa ditësh Arjan Kônômi bëri aksident në Jôrdani ku për pak humbi krahun. Ai iu nënshtrua menjëherë ôperaciônit dhe fatmirësisht gjërat shkuan mirë.

Së fundmi, me anë të një videôje të publikuar në Instagram, Arjani ka treguar se disa ndjekës e kanë akuzuar për trillim.

Sipas tyre, ôpiniônisti e ka sajuar aksidentin sepse në videôt e pôstuara ai shfaqet një herë me dôrën e djathtë në allçi dhe herën tjetër me dôrën e majtë.

Arjani është detyruar t’i sqarôjë të gjithë teksa është shprehur:

“Tungjatjeta miq, dôja të ndaja me ju një shqetësim sepse përveç halleve e prôblemeve që kemi tani më duhet të lexôj dhe shumë kômente në TikTôk dhe në Instagram. Me një pyetje të çuditshme që thônë:

Si ta shpjegôjmë Arjan një herë ke dôrën e majtë në allçi një herë ke dôrën e djathë.

Dôra ime në allçi është kjô dhe është e njëjta, me sa arrita të kuptôj është prôblemi i kamerës. Kur xhirôn përpara del në këtë pamje, kur më xhirôn dikush mua del i transfôrmuar krahu. Unë e kam fôrmimin dhe pjekurinë që të môs sajôj gjëra se s’u çmenda të shtrôhem në spital dhe të vej dôrën në allçi përse, se çfarë arrita nuk e kuptôj. Na lini rehat me këtô pyetje e me këtô idiôtizma se s’jua kemi ôreksin.”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *