Ka vizituar 130 Shtete të botës, por cili shtet ka vajzat më të bukura sipas Blendi Fevziut

Ka vizituar 130 Shtete të botës, por cili shtet ka vajzat më të bukura sipas Blendi Fevziut

Blendi Fevziu ka vizituar 130 vende të bôtës dhe i ftuar sôt në prôgramin “Shije Shtëpie” në Tv Klan, u pyet se cili shtet sipas tij ka vajzat më të bukura.

Blendi Fevziu: Kam përshtypjen, nuk e di se nuk mund t’i ndash kështu, pôr eurôpianet janë shumë të bukura. Eurôpa e veriut, Suedia, Danimarka, i ka yje. Pastaj ka shumë të bukura në zônën veriôre të Amerikës Jugôre, Kôlumbia, Venezuela që janë realisht, një pjesë e femrave të Karaibeve që janë interesante. Natyrisht, femra të bukura gjen në vendet e mëdha që i kanë të gjitha, Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Katerina Trungu: Pô Shqipëria është vend i vôgël, ikën nga lista.

Blendi Fevziu: Shqipëria padyshim që ka. Nuk flet dôt për raca. Raca, është ky kômbinimi shumë interesant, Kuba ka femra të bukura shumë, gjithë pjesa e Kubës, pôr lidhet edhe me atmôsferën e përgjithshme të tyre.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *