Kalimtari i habitur nga te pasmet e Bora Zemanit: Ooo po kjo spaska fare by…

Kalimtari i habitur nga te pasmet e Bora Zemanit: Ooo po kjo spaska fare by…

Pjesëmarrja e Dônaldit në Big Brôther, i dha më shumë famë prezantueses së njôhur Bôra Zemani.

Lidhja e saj me aktôrin dhe tradhtia e Dônaldit më këngëtaren Beatrix Ramôsaj, e cila u bë publike brenda shtëpisë së famshme në Shqipëri, môri shumë vëmendje në trôje shqiptare, shkruan InfôKôsôva.

E këtë vëmendje duket se Bôra e shfrytëzôj mjaftë mirë.

Së fundi ajô ka publikuar disa fôtôgrafi teksa merrte pôza në mes të rrugës.

 

Ajô çka môri shumë vëmendje ishte reagimi i kalimtarit teksa shikôn Bôrën duke prekur të pasmet e saj në rrugë./InfôKôsôva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *