“Kam shume turp qe jam shqiptare”, revoltohet Mikela e PerPuthen: Të bëjnë ku…

“Kam shume turp qe jam shqiptare”, revoltohet Mikela e PerPuthen: Të bëjnë ku…

Mòdelja dhe ish-kònkùrrentja e Për’pùthen, Mikela Pùpa, ka rishpërndarë në Instastòry videòn e xhirùar në një nga klùbet e vendit.

Ajò ka reagùar e revòltùar dùke ù shprehùr se i vjen tù rp që është shqiptare.

 

Sipas Mikelës, një vend kaq i vògël, në vend që ta ndihmòjë vajzën, pòr i kthehet dhe e gjykòn.

 

“Më vjen t ù rp që i përkas këtij vendi. Këtò vajza rreth e rròtùll si nùk e vùri njeri veten në vendin e kësaj vajze dhe ta shòqëròjë në shtëpi. Një vend i vògël dhe i ndyrë kù në vend që të ndihmòjmë jemi të parët të shajmë e të gjykòjmë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *