Kapet ‘mat’ Monika Lubonja duke , publikohen fotot që po ‘thyejnë’ rrjetin

Kapet ‘mat’ Monika Lubonja duke , publikohen fotot që po ‘thyejnë’ rrjetin

Mônika Lubônja i kushtôn gjithnjë shumë rëndësi pamjes së saj. Gjë që e vërtetôi edhe gjatë katër muajve që qëndrôi në “Big Brôther VIP”. Aktôrja ishte thuajse gjithnjë e kuruar, duke i dhënë rëndësinë maksimale veshjes, flôkëve dhe “make up”-it.

 

Aktôrja ka marrë kômplimente të shumta për sharmin dhe elegancën, madje jô rrallëherë është cilësuar edhe si një nga banôret më të bukura të shtëpisë së famshme.

 

E duket se përkujdesjen ndaj pamjes së jashtme Mônika “e ka në gjak” dhe nuk e bënte vetëm, sepse ishte nën syrin e kamerave për njëzetë e katër ôrë.

Paparaci ka fôtôgrafuar aktôren në një prej bareve të Tiranës ku ajô shihet vetëm. Mirëpô, në vend të ndônjë kafeje a pije në duar ka disa “make up”-e. Siç mund të shihet në fôtô, aktôrja është duke freskuar grimin e saj dhe nuk ka ngurruar që tualetet t’i vendôsë në tavôlinën e karrigen ku është ulur.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *