Kaq zonjë dhe veshur bukur nuk e keni parë asnjehere Big Mamen…

Kaq zonjë dhe veshur bukur nuk e keni parë asnjehere Big Mamen…

Bìg Mama befasòì me fòtòn e fundìt.

Ajò u shfaq veshur me një fustan të zì me mòdel mjaft unìk.

Derìsa flòkët ì kìshte mbledhur dhe ka bërë grìm pefekt.

Duket kaq zònjë apò jò?/ìnfòKòsòva

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *