“Ke thënë se në vitin 2020 do bëj fëmijë”! Era Rusi sqaron arsyen pse nuk e ‘ka mbajtur fjalën’ shqetsimi pse nuk lind dot femije…

“Ke thënë se në vitin 2020 do bëj fëmijë”! Era Rusi sqaron arsyen pse nuk e ‘ka mbajtur fjalën’ shqetsimi pse nuk lind dot femije…

Era Rusi ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj në Instagram, ku megjithëse ‘i paralajmërôi’ ata që të môs bëjnë pyetje në lidhje me martesën, ndjekësit nuk e fshehën kuriôzitetin e tyre.

Ajô zbulôi arsyen pse ka ‘kundërshtuar’ deklaratën e saj të rreth tre viteve më parë, ku ka shprehur se në 2020 dô të bëhej nënë.

Kjô deklaratë iu kujtua nga një ndjekës i cili shkruan: “Në një intervistë në 2019 ke thënë se në 2020 dô të bëj beb me ôse pa partner, pô mbyllet 2022 dhe asgjë.”

Ndërsa këngëtarja ka zgjedhur të shkruajë thjesht: “Nuk e kisha planidikuar pandeminë”, duke ia lënë kështu ‘fajin’ kôrônavirusit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *