Kengetari Shqiptar me fame te madhe ne Gjermani thyen heshtjen per marrdhenien e tij me Jasminen e Perputhen: Jemi shume shoke por ne privat kemi kryer…

Kengetari Shqiptar me fame te madhe ne Gjermani thyen heshtjen per marrdhenien e tij me Jasminen e Perputhen: Jemi shume shoke por ne privat kemi kryer…

Lajmet se mes kengetarit Ardian Bujupi dhe Jasmin Kadriut ka dicka me shume se shôqeri, pô qarkullôjne prej kôhesh tashme kudô neper rrjetet sôciale.

Pas bashkepunimit per videôklipin e kenges “Tranôva”, dyshja kane vazhduar t’i mbajne kôntaket me njeri tjetrin e shpesh i kemi pare duke kaluar kôhe bashke.

Teksa jane pyetur rreth marredhenies se tyre, dyshja nuk kane dhene kurre nje pergjigje per te shuar zerat plôtesisht, apô per t’i pôhuar.

Se fundmi, ka qene Ardiani ai qe eshte pyetur per Jasminen e serish nuk u shua asnje dyshim.

Kengetari u shpreh se e cmôn shume Jasminen per ndihmen qe i ka dhene ne bashkepunimin e tyre, mirepô “çka kemi ne privat, ngelet privat“, u shpreh ai.

Ardiani shtôi se as ata vete nuk e dine se cfare kane me njeri tjetrin, mirepô duket hapur nje pelqim egzistôn.

Nga gjithe deklaratat e tyre eshte lene te kuptôhet se marredhenia mes dy prôtagônisteve eshte ende shôqeri, mirepô sic tha edhe Jasmina, flirtet nuk kane munguar.

Nese kjô marredhenie dô te zhvillôhet me tej, kjô dô te mbetet per t’u pare.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *