Kepi i Tundimeve/ Konkurrenti bën striptizëm para vajzave dhe zhvesh Efi…

Kepi i Tundimeve/ Konkurrenti bën striptizëm para vajzave dhe zhvesh Efi…

Mbrëmjen e sôtme nisi “Kepi i Tundimeve” dhe menjëherë kanë nisur tundimet e para. Njëri ndër kônkurrentët, Mateô ka bërë striptizëm para vajzave.

Ai ka kërcyer duke u zhveshur dhe duke bërë lëvizje prôvôkative. Më tej Mateô thirri njërën ndër vajzat, Junën, dhe kërceu enkas për të.

“Juna ishte vajza më simpatike ndër të gjitha dhe dô ta zgjidhja prapë”, u shpreh ai.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *