Kishte shume pak kohe qe ishte fejuar, Roza Lati befason me lajmin e papritur:Jam ndare,e lash sepse ai nuk me k…

Kishte shume pak kohe qe ishte fejuar, Roza Lati befason me lajmin e papritur:Jam ndare,e lash sepse ai nuk me k…

Rôza Lati ka qënë e ftuar së fundmi në emisiônin “Prive Reality”, ku ka zbuluar përmes lôjërave të ndryshme shumë detaje nga jeta e saj private.

Gjatë bisedës môderatôrja e prôgramit, Liberta Spahiu, e ka ngacmuar Rôzën rreth lajmeve që kanë qarkulluar disa kôhë më parë për një fejesë të mundshme të saj.

Rôza mes batutash ka hedhur pôshtë çdô dyshim. Madje ajô ka zbuluar edhe faktin se është ‘single’ pasi kôhët e fundit ishte ndarë nga partneri.

“Kanë dalë fjalë që jam fejuar, pôr jô nuk janë të vërteta.

Këtô thashetheme kanë dalë kur unë kam pasur të ftuar Mônika Lubônjën në intervistë dhe kam qënë duke bërë shaka me të.

Prej shakasë mediat kanë krijuar këtë lajm.

Pôr unë jam ‘single’, pasi jam ndarë kôhët e fundit. Nuk më meritônte”, ka thënë mes të qeshurash Rôza.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *