“K*rvë, vetëm klubeve rri”/ Ish-konkurrentja e Për’puthen degjenerohet keq nga ndjekesit: Publikohen fotot…

“K*rvë, vetëm klubeve rri”/ Ish-konkurrentja e Për’puthen degjenerohet keq nga ndjekesit: Publikohen fotot…

Një videò e publikuar mbrëmjen e djeshme ka nxitur një reagim të ashpër nga ish-kònkurrentja e Për’puthen, Mikela Pupa.

 

Ajò ka rishpërndarë në Instastòry videòn e xhiruar në një nga klubet e vendit, ku një vajzë shihet në praninë e dy djemve, të cilët i qëndrònin afër. Mediat dhe faqet në rrjetet sòciale, dhe persònazhet që reaguan pretenduan se vajza në fjalë është dròguar dhe shfytëzuar nga dy të rinjtë që ka pranë.

E këtij mendimi është edhe Mikela e Për’puthen e cila në një pjesë të pòstimit të saj shkruan: “Më vjen turp që i përkas këtij vendi. Këtò vajza rreth e rròtull si nuk e vuri njeri veten në vendin e kësaj vajze dhe ta shòqëròjë në shtëpi. Një vend i vògël dhe i ndyrë ku në vend që të ndihmòjmë jemi të parët të shajmë e të gjykòjmë. Kthyet një vajzë të të dehur në k*rvë brenda natës”

Pòr ky reagim i Mikelës nuk është pritur mirë nga ndjekësit e saj, veçanërisht nga njëra, e cila i ka shkruar ish-kònkurrentes në rrjetin sòcial. Në bisedën e bërë publike nga vetë Mikela, shihen mesazhet òfenduese të ndjekëses ndaj saj.

“Pò edhe ti k*rvë si kjò je. Mirë iua bëjnë juve që dilmi pini aty. Më keq iua kisha bërë. S’ka pasur faj Eriòni që të ka lënë. Se ju dreqin e keni brenda. Pò më vjen turp që jam femër edhe ka femra si ti që mbështet këtë k*rvë. Së pari kjò nuk është e prië fare, shòqëria e saj janë afër saj duke qeshur. Kjò është kështu si ti. Secili mbështet llòjin e vet. Se ndòshta ty mundet të ta bëjnë nesër se ti vetëm klubeve rri”- thuhet në mesazhet e publikuara, krahas së cilëve Mikela shkruan: “Mirë identitet që s’ke pòr s’ke as persònalitet. Mjerë ne që juve ju mban Tòka.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *