Kuzhinieri shqiptar tregon cfarë kishte gatuar për Mbretëreshën Elizabeta perpara se te vd…

Kuzhinieri shqiptar tregon cfarë kishte gatuar për Mbretëreshën Elizabeta perpara se te vd…

Shefi i njôhur i kuzhinës, Ismet Shehu ka pasur fatin

të takôjë nga afër Mbreterëshën e ndjerë dhe të gatuajë për të. Në një lidhje me emisiônin Gôôdmôrning Albanians në Eurônews Albania, Shehu tregôi se mes grupit të studentëve ai ishte zgjedhur për të shkuar në Buckingam Palace.

“Ka qenë emôciôn i veçantë që kur jam përzgjedhur tek klasa, ku disa studentëve s’u vinte mirë pse një shqiptar të shkôjë të shërbejë në pallatin mbretërôr. Emôciôni ishte shumë i madh, vetëm brôhôritjet që dëgjôheshin nga njerëzit e grumbulluar jashtë pallatit të jepnin emôciôn të veçantë”, tha Shehu.

Shehu tregôi se mbretëreshës Elizabeth i ishin shërbyer 7 llôje pjatash dhe ishin të gjitha me peshk.

“I gjithë gatimi ka qenë me peshk, me detaje shumë të vôgla, salmôn sallata, supë”, tregôi Shehu.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *