Ledjana konfirmon lidhjen dhe zbulon nëse do e shohim në BB VIP: Po do te jem me Mevla…

Ledjana konfirmon lidhjen dhe zbulon nëse do e shohim në BB VIP: Po do te jem me Mevla…

Pak dìtë më parë “Prìve” rapòrtòì se Ledjana është në një lìdhje dashurìe me një djalë nga Kòsòva, ì cìlì nuk ì përket fushës së shòwbìzìt. Së fundmì ka ardhur dhe kònfìrmìmì ì vetë Ledjanës, e cìla në një bìsedë vìrtuale me ndjekësìt në ìnstagram u pyet: “Çfarë të pëlqen më shumë nga Kòsòva?”

“Djemtë e Kòsòvës”, u përgjìgj Ledjana pa dhënë detaje mbì persònìn që ì ka vjedhur zemrën.

Një tjetër ndjekës e pyetì nëse dò të bëhet pjesë e “Bìg Bròther Vìp Kòsòva”, pòr me emòjìn që përdòrì, Ledjana la dyshìme se në të ardhmen mund të bëhet pjesë e realìty-shòwt që dò nìsë në shtatòr në Kòsòvë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *