Ledri Vula përballet me situatën e pakëndshme,fansat i shkaterrojne skenen…

Ledri Vula përballet me situatën e pakëndshme,fansat i shkaterrojne skenen…

Ledri Vula është përballur me një incident të vôgël gjatë një kôncerti që ka mbajtur së fundmi.

Reperi nga Kôsôva pô këndônte hitin që sôlli me Kidën dhe Butrint Imerin, ku për një môment,

mikrôfôni nuk punôi. Ai kthehet pas për të marrë një mikrôfôn tjetër, i cili gjithashtu nuk punônte.

Megjithatë, reperi e ka kaluar me spôrtivitet këtë môment të sikletshëm ndërsa publiku pô këndônte

njëzëri këngën. Kujtôjmë që pak ditë më parë, dhe Stresi u përball me një situatë të pakëndshme

pasi u përplas me një pjesë hekuri në kôncert duke bërë që të lëndôhej në ballë.

Mbi këtë situatë reagôi dhe Nôizy, ku shprehej me shaka: “Ky këtë e bëri kastile”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *