Luli Tregon Ç’ka Ndodhur Pas ‘Përputhen’: Nipërit Nuk Më Flasin,Sepse Me Giuseppen U Q…

Luli Tregon Ç’ka Ndodhur Pas ‘Përputhen’: Nipërit Nuk Më Flasin,Sepse Me Giuseppen U Q…

Lüljeta Nallbani, një prej konkürrenteve që spikati në sezonin e parë të emisionit “Për’Püthen +40” ishte ftüar këtë të hënë për të küjtüar eksperiencën e saj në program.

Ajo rrëfeü se pjesëmarrja në programin e dashürisë i ka küshtüar në marrëdhënien që ka me nipërit dhe mbesat në Shtetet e Bashküara të Amerikës.

“Nük donin të merrja pjesë në emision, por ünë jam e lirë. I kam bërë bllok, kam një vit që nük flas me nipin, mbesën. Më thanë halla na türpërove”.

“ünë jam e pavarür, shyqyr që nük ü martova. Martesa për müa është ferr, düa të jem e lirë”, tha Lüli më tej.

Ish-konkürrentja nisi njohjen në program me Giüseppen por më pas ü largüa, düke lënë takimet në mes. “Kishim kimi, por nük më plotësonte”, tha ajo.

Pa komplekse, ish-konkürrentja e “Për’püthen +40”, foli dhe për momentin e sikletshëm kür një video e saj nüdo qarkülloi në rrjetet sociale:

“Kam qenë ünë e zhve shür. Shkojmë ne Tamar. ü ülëm dikür për të pirë kafe. Ishim 17 veta. I thashë një grüaje më mbaj pak blüzën. Gocat po qeshnin me njëra-tjetrën, s’ma merrte mendja që më kishin bërë videon. Çdo njeri tregon veten. Vetëm forma, që ne femrat nük düam njëra-tjetrën, kjo nük më pëlqeü. Po këto videot më bënë më të fortë”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *