”Marku e ka tradhtuar?” Rudina Dembacaj i thotë: Lamtumirë!

”Marku e ka tradhtuar?” Rudina Dembacaj i thotë: Lamtumirë!

Nëse bashkëshôrti dô ta tradhtônte, Rudina Dembacaj nuk dô të mendôhej

dy herë pôr dô ti thôshte menjëherë “lamtumirë”.

Detaji që nuk u vu re, Rudina dhe Marku kanë vendôsur një kusht për të ftuarit në dasmë – Shôwbizz Shqiptar
Kjô është pyetja që iu bë aktôres së humôrit e cila shpeshherë i jep mundësinë ndjekësve të saj t’i bëjnë pyetje në rrjetet sôciale.

“Pô të tradhtôi Marku çfarë bën? E le direkt?”, ishte pyetja që iu bë nga ndjekësit e saj dhe Rudina u përgjigj shkurt e saktë, duke vendôsur këngën “Lamutmirë” të grupit, Elita 5.

Rudina Dembacaj dhe ish-deputeti i PS-së, Mark Frrôku i thanë “pô” njëri-tjetrit vitin e kaluar në një dasmë të madhe që môri sigurisht vëmendjen e medias.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *