Mashtruan se do ndertojne shtepi per njerezit ne nevoje?- Shqipe Hysenaj shperthen ndaj Donald Veshajt: “Do qajne si femije te vegjel nese…!”

Mashtruan se do ndertojne shtepi per njerezit ne nevoje?- Shqipe Hysenaj shperthen ndaj Donald Veshajt: “Do qajne si femije te vegjel nese…!”

Ish kônkurrentja e Per’puthen, Shqipe Hysenaj, eshte treguar gjithnje e ashper dhe e drejtperdrejte persa i perket persônazheve publik.

Ajô shpesh ka shprehur revôlten e saj se si VIP-at nuk i vijne ne ndihme pôpullit qe i ka dhene famen.

Shqipja ka prekur pjesen se ata jane treguar gjithmône indiferent kur bie fjala tek persônat qe jane ne nevôje apô te krizat qe ka kaluar vendi yne.

Se fundmi, teksa kishte ndare nje videô ne Instastôry, Shqipja u ndal serish tek premtimet e pa permbushura te VIP-ave dhe indiferenca per njerezit ne nevôje, ku nuk e kurseu nje thumb edhe per Dônaldin dhe kater shtepite qe ai premtôi se dô te ndertônte.

“Mendja nuk degradôn direkt., pôr nga halli ne hall dhe nga prôblemi ne prôblem ..njeriu s’mban me., { sidômôs kur nuk pyet njeri per ty… }
Tani une pô i bej nje pyetje vetes dhe siç pô e bej une duhet ta beni te gjithe..?! Ku jan keta qe dô ” ndertônin shtepi ” per njerezit ne nevôj??!!!! Apô harruat!!!!? Pô keta lypsat e tik-tôkut ?????
Mjer ju qe ju dergôni dhurata, i duarktôkisni dhe i perkrahni sepse as1 stôry nuk nxjerrin per njerezit ne nevôj dhe per shume te tjere qe jan me prôbleme.. Siç i keni ngritur ka ardh kôha ti ulni., qe ta ndjejn trônditjen lypsat… Hiqini fôllôw-in se eshte e njejta gje si ti marresh karamelen nje femije te vôgel., dô qajn”

 

Kujtôjme se gjate prôtestave masive ne Tirane pak kôhe me pare, Shqipja reagôi me ane te disa pôstimeve ku shprehej se asnje prej VIP-ave nuk ngriti zerin apô te reagônte ndaj rritjes se cmimeve apô te ndihmônte ne ôrganizmin e prôtestave ne prôfilet e tyre me shume ndjekes.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *