Mbajti shtatzanin e fshehte por e tradhetoj barku i rrumbullakosur, reagon Einxhel Shkira: “Do pendoheni rende ca k…”

Mbajti shtatzanin e fshehte por e tradhetoj barku i rrumbullakosur, reagon Einxhel Shkira: “Do pendoheni rende ca k…”

Môderatôrja e njôhur, Einxhel Shkira ka reaguar për herë të parë pas fôtôs që u publikua në rrjetet sôciale, ku ajô shfaqej në ecje me Dj Dagz.

Einxhel shihej me një bluzë të gjerë në mënyrë që të kamuflôjë shtatzëninë e përfôlur dhe me syze e kapele për të môs u identifikuar nga qytetarët.

Ndërkôhë, në një status në Twitter, ish-banôrja e “Big Brôther Vip” shkruan:

“Një ditë dô flas dhe dô vë shumë pika mbi “i”… Atë ditë shumë njerëz dô pendôhen që janë ngatërruar me persônin e gabuar”.

Ajô nuk ka dhënë asnjë detaj më shumë. Megjithatë duket se edhe këtë herë môderatôrja nuk ia dôli “të fshihte” pritjen e ëmbël.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *