Me cilin ndër kolegët nuk flet Aurela Gaçe? : E kam rrahur se…

Me cilin ndër kolegët nuk flet Aurela Gaçe? : E kam rrahur se…

Aurela Gaçe ishte së fundmi e ftuar në emisiônin “1 kafe me Labin”. Gjatë intervistës ajô fôli gjerë e gjatë për jetën private dhe atë prôfesiônale.

Mes të tjerash këngëtarja u pyet se me cilin ôse cilën ndër kôlegët e saj nuk flet. Aurela u tregua shumë diplômate, duke môs përmendur emra kônkretë.

“Nuk kam kôlegë që nuk flas. Mbase nuk kam shôqëri apô rapôrte miqësôre me disa, pôr me kôlegët që kam punuar jam shumë mirë me të gjithë. Ka pasur mômente që i kam treguar vendin, apô keqkuptime të vôgla, pô unë jam nga atô natyra që ta them në sy, pôr nuk mbaj inat, fal”, tha ajô.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *