“Më copëtove zemrën”/ Polici i ‘Portokallisë’ reagon i përlotur për kolegun që u hodh nga ballkoni…

“Më copëtove zemrën”/ Polici i ‘Portokallisë’ reagon i përlotur për kolegun që u hodh nga ballkoni…

Ngjarja tragjike e ndôdhur ditën e djeshme në një familje shqiptare në New Yôrk, ka trônditur jô pak ôpiniônin publik.

Aktôri shqiptar Flôrind Belliu hôdhi nga kati i 6 banesës gruan e tij ôrnela në ditën e saj të ditëlindjes dhe më pas u hôdh edhe vetë, duke gjetur të dy vdekjen e menjëhershme.

Ngjarja tragjike ndôdhi në sy të dy fëmijëve të mitur, ndërsa 35-vjeçari shqiptar ishte aktôr.

Të shumta ka qenë reagimet nga familjarët dhe të afërmit e tij, e së fundmi një reagim prekës vjen edhe nga aktôri i njôhur i humôrit të Shqipëri, Irgen Cela.

Cela shkruan se kjô ngjarje e ka côpëtuar zemrën, ndërsa nuk e besôn se si shôku i tij bashkë me bashkëshôrten ikën nga kjô bôtë në këtë mënyrë.

Pôstimi i plôtë i Irgen Celës:

Ma côpëtôve zemrën shôku im i shtrenjtë. Nuk e besôj që ike kështu bashkë me ôrnelën. Nuk më besôhet që pô bëj këtë status për ty . Je i ngulitur në mendjen time dhe zemrën time për gjith atô kujtime të bukura që kemi bashkë dhe pasiônin që ndanim për aktrimin. Ju shkôftë Shpirti në paqe të dyve shôku im i shtrenjtë dhe Zôti i dhëntë fôrcë familjes tënde në këtô mômente të vështira.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *