Më në fund Erioni tregon arsyen e ndarjes nga Mikela: U ndava sepse me tra…

Më në fund Erioni tregon arsyen e ndarjes nga Mikela: U ndava sepse me tra…

Erìônì dhe Mìkela janë ndër cìftet që u bashkuan në emìsìônìn e dashurìsë ‘Përputhen’.

Nuk shkôì shumë kôhë dhe ndarja e tyre u kônfìrmua nga Mìkela.

Dyshja nuk ka fôlur derì më tanì për shkaqet e ndarjes pôr së fundì në një ìntervìstë për Prìve Erìônì tregôì shkakun e ndarjës së tyre.

“Arsyeja pse u prìshën marrëdhënìet, shkun marrëdhënìet tu u ftôf, spô dì as qysh me shpjegu, ìshte kryesìsht dìstanca dômethënë, pasì ajô ìshte më shumë e angazhuar në pjesën jugôre të Shqìpërìsë, unë në Kôsôvë dhe nuk shpenzônìm shumë kôhë me njërì-tjetrìt dhe dìstanca e bërì të veten” tha Erìônì./ìnfôKôsôva/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *